Over Laura

Ik heb lang gezocht naar wat mij écht kon helpen bij het herstel van mijn burn-out en langdurige stressklachten. Dat was een zoektocht waarbij ik eerst heen moest gaan door heel wat belemmerende overtuigingen en het label hoogsensitiviteit.

Ik ontdekte mijn ware natuur en leerde vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. Ik heb geleerd wat mij kan ondersteunen bij de uitdagingen die bij het leven horen.

Daar wil ik jou ook bij helpen: ik leer je leven vanuit jouw natuurlijke flow zodat je je relaxed en geaard voelt.  De sleutels tot transformatie zijn verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur.
Ik zet ook bewust in op het voorkomen van stress en burn-out door o.a. bosbaden. Als bosbadgids neem ik je mee om alle drukte achter je te laten en te onthaasten. Zo kom je terug in contact met jezelf en voel je je helemaal ontspannen en terug opgeladen.

Ga je met me mee op pad?

Ervaring en opleidingen

  • Postgraduaat studie- en studentenbegeleiding

    Studenten begeleiden & Studenten met specifieke (leer)vragen

  • Jarenlange ervaring in begeleiden

    Workshops & opleidingstrajecten op maat, coaching

  • Mijn sterktes

    Growth mindset, oplossingsgericht werken, invoelend & intuïtief

  • Professionele bachelor maatschappelijk werk

Podcast

Na mijn herstel werd ik nieuwsgierig naar hoe andere vrouwen hun burn-out beleefd hebben en hoe hun leven er nu uitziet. Zo ontstond mijn podcast!

In elke aflevering ga ik in dialoog met een nieuwe gast en ontdek je diens persoonlijke beleving met burn-out. Door het delen van onze eigen ervaringen en inzichten krijg jij heel wat inspiratie voor je eigen herstel.

De nieuwste aflevering