Over Laura

Ik heb lang gezocht naar wat mij écht kon helpen bij het herstel van mijn burn-out en langdurige stressklachten. Dat was een zoektocht waarbij ik eerst door heel wat belemmerende overtuigingen en het label hoogsensitiviteit moest gaan.

Ik ontdekte mijn ware natuur en leerde vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. Ik heb geleerd wat mij kan ondersteunen bij de uitdagingen die bij het leven horen.

Daar wil ik jou ook bij helpen: ik leer je leven vanuit jouw natuurlijke flow zodat je je relaxed en geaard voelt.  De sleutels tot transformatie zijn verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur.
Ik zet ook bewust in op het voorkomen van stress en burn-out door o.a. mindfulness in de natuur (shinrin-yoku). Als gids neem ik je mee om alle drukte achter je te laten en te onthaasten. Zo kom je terug in contact met jezelf en voel je je helemaal ontspannen en terug opgeladen.

Ga je met me mee op pad?

Ervaring en opleidingen

 • Gecertificeerd Change Practioner

  Behaald bij Prosci via Nexum

 • Postgraduaat studie- en studentenbegeleiding

  Studenten begeleiden & Studenten met specifieke (leer)vragen

 • Jarenlange ervaring in begeleiden

  Workshops & opleidingstrajecten op maat, coaching

 • Mijn sterktes

  Growth mindset, oplossingsgericht werken, invoelend & intuïtief

 • Diploma van leraar

  Behaald bij CVO STEP

 • Professionele bachelor maatschappelijk werk