Dit levert het op

 • Echt gehoord worden zonder goedbedoelde adviezen

 • Je veilig voelen om in zelfreflectie te gaan en je kwetsbaar op te stellen

 • Een diepe connectie voelen met jezelf en een band opbouwen met andere sensitieve vrouwen

 • Een moment helemaal voor jezelf, van échte zelfzorg

Zo ziet een vrouwencirkel eruit:

 • Online of fysiek samenzijn

 • Een intieme groep van maximum 8 vrouwen

 • Elke cirkel duurt 90 minuten

 • Vast format

  Welkom check-in, meditatie en ademhalingsoefeningen, ervaringen delen, reflectie, check-out

Dit betekent de cirkel voor deelneemsters

De cirkel is mijn maandelijks rendez-vous met het stukje van mezelf waar ik nooit tijd voor kan maken tijdens de drukte van alle dag. In alle veiligheid kan ik mijn onzekerheden en vraagtekens delen met een warme groep die zonder te oordelen mij mogelijke handvaten geeft om sterker te worden.

De vrouwencirkel is voor mij een maandelijks moment om in te checken bij de energie van de maand en bij mijn eigen energie. Laura begeleidt ons d.m.v. oefeningen en meditaties waardoor je even echt naar binnen mag keren. Dit alles in een veilige en open sfeer met gelijkgestemde vrouwen.

Laura organiseert en begeleidt de cirkels erg goed!
Het aantal deelnemers in de groep is niet te groot waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen. De cirkel bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een meditatie- en/ademhalingsoefening, een reflectiemoment en het delen van ervaringen met elkaar. Elke cirkel staat er een nieuw, passend, thema centraal. Genoeg afwisseling en dat maakt nog meer dat elke cirkel weer de moeite waard is. Ik kan de vrouwencirkel van Laura dan ook alleen maar aanraden!

2 formules

Open cirkel

 • Je kan vrij deelnemen wanneer het jou past

 • Wisselende thema’s

 • Online of fysiek

Maancirkel

 • vaste groep met vaste instapmomenten (oktober, januari, april en juli)

 • Thema’s volgens de energie van de maan

 • Opname wordt voorzien

 • Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten alvorens toetreden tot de cirkel

 • Abonnement van 6 maanden voor €150 (= €25 per maand)

  Betalen in schijven is mogelijk. Mail me op laura@woudwijs.be dan komen we er samen uit.

Veel gestelde vragen

Online via Google Meet (soort Zoom). Je hoeft hiervoor niets te installeren of geen account te hebben. Je kan deelnemen via de browser. Een goede internetverbinding is wel nodig.

Open cirkel

Na het invullen van het formulier op de door jou gekozen datum (zie agenda) ontvang je een betaalverzoek via e-mail. Wanneer ik je betaling heb ontvangen, is jouw plek geserveerd. Je betaling moet ten laatste 24 uur voor de cirkel ontvangen zijn om te kunnen deelnemen.

Maancirkel

Je betaalt het bedrag voor je eerste deelname. Je hoeft dan verder niets te doen. Als je ‘abonnement’ er bijna op zit, krijg je de vraag of je verder wil deelnemen. Je krijgt dan opnieuw een betaalverzoek.

Dat is afhankelijk van welke formule je kiest:

Open cirkel

Als jij niet kan aansluiten omwille van ziekte of ongeval, dan laat je mij dit weten ten laatste 24 uur op voorhand. In dat geval houd je gewoon de beurt te goed en kan je aansluiten op een ander moment. Gebeurt dit niet, dan verlies je de beurt of kan ik een vergoeding vragen voor de helft van de deelnameprijs.

Maancirkel

Idealiter ben je er elke keer bij. Dat is belangrijk om vertrouwen en een band op te bouwen met de andere vrouwen in de groep. Kan je er een keertje niet bij zijn? De sessie wordt opgenomen en op een veilige manier gedeeld enkel onder leden van de cirkel. Je hebt 2 weken om de opname te bekijken.

Neen. Er zijn 2 vaste instapmomenten per jaar. Dat wil zeggen dat vrouwen enkel dan kunnen aansluiten of vertrekken. Nadien wordt de cirkel opnieuw gesloten voor 6 maanden en zetten we deze periode verder met een vaste groep vrouwen. Eenmaal de cirkel gesloten is kan je je wel op de wachtlijst plaatsen voor de volgende keer dat de cirkel opengaat. Dan houd ik je hiervan op de hoogte.

Kan je zo lang niet wachten? Je kan wel steeds deelnemen aan een open cirkel. Check de komende data in de agenda.

Als je de vragenlijst vrijblijvend invult, dan ontvang je van mij een mailtje met praktische info en een verzoek tot een verkennend gesprek. In dat gesprek bekijken we wat jouw verwachtingen zijn, of het iets voor jou is, en of je bij de groep past. Dat is namelijk heel belangrijk omdat we met een vaste groep gelijkgestemde vrouwen werken. Groepssfeer en veiligheid zijn een essentieel onderdeel van een vrouwencirkel, daarom selecteer ik een groep vrouwen die goed bij elkaar passen en zich kunnen vinden in de visie van een vrouwencirkel. Het invullen van het formulier verplicht je dus tot niets.

Een vrouwencirkel is echt iets wat je moet ervaren om te weten wat het is. Ik nodig je dan ook van harte uit op een open cirkel, zo kan je proberen of het wat voor je is. Je vindt de momenten in de agenda.

Spreekt een vaste groep je aan en heb je interesse in de maancirkel? Weet dan dat ik eerst een  verkennend gesprek met je voer. Hier leg ik uit wat je van de vrouwencirkel mag verwachten. Zie het als een moment waarop je kan voelen of je bij de vrouwencirkel past.

Ja natuurlijk! De cirkel richt zich tot sensitieve vrouwen die de connectie met zichzelf willen versterken en in contact willen komen met andere sensitieve vrouwen. Je hoeft dus geen last te hebben van chronische stress, burn-out of andere klachten.

Neen. In een vrouwencirkel is iedereen gelijk, ongeacht leeftijd, ervaring, … Ik neem in de vrouwencirkel geen coachende rol op: mijn rol is het faciliteren van de cirkel. Ik breng een vaste groep vrouwen samen, zorg voor een veilige omgeving waarin vrouwen in alle openheid hun verhaal kunnen delen, dat iedereen aan het woord kan komen …. Er wordt geen advies gegeven, we luisteren met een open geest en hart naar elkaar en vertrekken vanuit persoonlijke ervaring.

Een vrouwencirkel kan wel een goede aanvulling zijn op coaching of therapie. Bespreek dit zeker met je behandeld arts, coach of therapeut.