Zo ziet een maancirkel eruit:

 • Maandelijks online of fysiek samenzijn

 • verbondenheid met een kleine groep van gelijkgestemde vrouwen

 • 1,5 tot 2,5 uur heerlijk tot jezelf komen

 • Elke cirkel krijg je

  Uitleg over de maan, meditatie en ademhalingsoefeningen, gedeelde ervaringen & guidance

 • Thema dat aansluit bij de volle maanenergie van dat moment

 • Reflectievragen en meditaties

 • Whatsapp groep om te connecten tussen 2 cirkels

Dit betekent de cirkel voor deelneemsters

De cirkel is mijn maandelijks rendez-vous met het stukje van mezelf waar ik nooit tijd voor kan maken tijdens de drukte van alle dag. In alle veiligheid kan ik mijn onzekerheden en vraagtekens delen met een warme groep die zonder te oordelen mij mogelijke handvaten geeft om sterker te worden.

De vrouwencirkel is voor mij een maandelijks moment om in te checken bij de energie van de maand en bij mijn eigen energie. Laura begeleidt ons d.m.v. oefeningen en meditaties waardoor je even echt naar binnen mag keren. Dit alles in een veilige en open sfeer met gelijkgestemde vrouwen.

Laura organiseert en begeleidt de cirkels erg goed!
Het aantal deelnemers in de groep is niet te groot waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen. De cirkel bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een meditatie- en/ademhalingsoefening, een reflectiemoment en het delen van ervaringen met elkaar. Elke cirkel staat er een nieuw, passend, thema centraal. Genoeg afwisseling en dat maakt nog meer dat elke cirkel weer de moeite waard is. Ik kan de vrouwencirkel van Laura dan ook alleen maar aanraden!

Wil je …

 • Echt gehoord worden zonder goedbedoelde adviezen

 • Je veilig voelen om in zelfreflectie te gaan en je kwetsbaar op te stellen

 • Een diepe connectie voelen met jezelf en een band opbouwen met andere sensitieve vrouwen

 • Jouw spiritualiteit ontdekken & ontwikkelen

 • Een moment om terug dichter bij jezelf te komen

Voel jij een volle ‘ja’ op deze vragen?

Dan lieve vrouw, ben je precies op de juiste plek. Laten we kennismaken.

Veel gestelde vragen

De cirkels gaan

 • online door via Google Meet* (soort Zoom)
 • fysiek: in mijn oase van rust, mijn ecologische tuin (Hasselt) of op een fijne indoorlocatie (Ottachi Genk)

*Google Meet: je hoeft hiervoor niets te installeren of geen account te hebben. Je kan deelnemen via de browser. Een goede internetverbinding is wel nodig.

Je betaalt per cirkel, op voorhand via overschrijving of via mijn shop op mycelliumweb.be

Als jij niet kan aansluiten omwille van ziekte of ongeval, dan laat je mij dit weten ten laatste 24 uur op voorhand. In dat geval houd je gewoon de beurt te goed en kan je aansluiten op een ander moment. Gebeurt dit niet, dan verlies je de beurt of kan ik een vergoeding vragen voor de helft van de deelnameprijs.

Bij online cirkels bestaat de mogelijkheid tot opname van de sessie, waardoor je deze nadien kan bekijken. Dat wordt op voorhand gecommuniceerd.

Ja, je kan op elk moment instappen. Als het jouw eerste keer is dat je deelneemt, nodig ik je op voorhand uit voor een kennismakingsgesprek. Dat is eenmalig.

Via de knop kan je zelf een gesprek met me inboeken op een moment dat voor jou past. Je krijgt dan automatisch een mailtje met de link om deel te nemen aan het videogesprek. (Check zeker je spam als je niets hebt gehad;-) Het duurt ongeveer 30 minuten, is gratis en geheel vrijblijvend.

In het gesprek bekijken we wat jouw verwachtingen zijn, of het iets voor jou is, en of je bij de groep past. Dat is namelijk heel belangrijk omdat we met een groep gelijkgestemde vrouwen werken. Groepssfeer en veiligheid zijn een essentieel onderdeel van een vrouwencirkel, daarom selecteer ik een groep vrouwen die goed bij elkaar passen en zich kunnen vinden in de visie van onze cirkel.

Ja natuurlijk! De cirkel richt zich tot sensitieve vrouwen die de connectie met zichzelf willen versterken en in contact willen komen met andere sensitieve vrouwen. Je hoeft dus geen last te hebben van chronische stress, burn-out of andere klachten.

Neen. In een vrouwencirkel is iedereen gelijk, ongeacht leeftijd, ervaring, … Ik neem in de maancirkel geen coachende rol op: mijn rol is het faciliteren van de cirkel. Ik breng een vaste groep vrouwen samen, zorg voor een veilige omgeving waarin vrouwen in alle openheid hun verhaal kunnen delen, dat iedereen aan het woord kan komen …. Er wordt geen advies gegeven, we luisteren met een open geest en hart naar elkaar en vertrekken vanuit persoonlijke ervaring.

Een vrouwencirkel kan wel een goede aanvulling zijn op coaching of therapie. Bespreek dit zeker met je behandeld arts, coach of therapeut.